Canvas

Canvas is per 1 september 2018 de nieuwe digitale leeromgeving van de UvA waarmee het onderwijs wordt ondersteund. U vindt hier alle onderwijsmaterialen, artikelen, opdrachten en berichten van de door u gevolgde Open UvA-Colleges. Ook kunnen cursisten en docenten in Canvas gemakkelijk met elkaar communiceren in een vakspecifieke context.

Toegang tot CANVAS en andere UvA-diensten

Toehoorders hebben toegang tot de gebouwen en diensten van de UvA, omdat het onderwijs aan de UvA steeds meer digitale hulpmiddelen kent en readers soms alleen nog digitaal beschikbaar zijn. De toegang tot alle diensten van de UvA geldt alleen tijdens de collegereeksen. Daarna wordt u volautomatisch weer afgemeld. Als u weer een nieuwe collegereeks gaat volgen, krijgt u zodra deze begint weer toegang tot de diensten (waaronder CANVAS) van de UvA.

Inloggen en toegang tot uw Open UvA-College

Na aanmelding en betaling ontvangt u ongeveer een week voor aanvang van het Open UvA-College per mail uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen op Canvas. U krijgt in Canvas automatisch toegang tot het vak waarvoor u zich hebt aangemeld.

Hulp nodig bij Canvas?

  1. Kijk bij de veelgestelde vragen.
  2. Bekijk in 'Canvas voor UvA studenten' de video en tips of raadpleeg de 'Canvas guides' via de help-functie in het Canvas menu. 

Gepubliceerd door  Illustere School

14 januari 2019