Taalondersteunende examentraining voor alle vakken

Didactische nascholing

25nov2016 10.00 - 17.00

Cursus

In deze Mastercourse wordt u getraind in het talig trainen van uw examenkandidaten, zodat hun kans op succes wordt vergroot. Wellicht hoeven ze dan niet meer naast uw lessen een dure examentraining te volgen.

De Centraal Schriftelijke Examens zijn in de laatste decennia steeds taliger geworden. Leerlingen die de stof goed beheersen scoren soms toch laag, doordat ze de vragen niet goed kunnen interpreteren of doordat ze de inleidende teksten niet efficiƫnt kunnen lezen.

Ook bij de formulering van antwoorden op open vragen gaat het vaak mis door onvoldoende taalbeheersing en niet door een gebrek aan kennis.

Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

Docenten zaakvakken, exacte vakken en talen

Vrijdag 25 november 2016, 10.00-17.00 uur

205 euro (inclusief koffie/thee en lunch)

prof. dr. Folkert Kuiken
drs. Nicky Heijne
drs. Joke Olie
drs. Francien Schoordijk

Locatie - Oudemanhuispoort, lokaal C0.23

Inschrijven

Om u in te schrijven voor deze mastercourse vragen wij u een account bij de Illustere School aan te maken. Als u al een account heeft, gebruikt u uw huidige account. Voor beide opties klikt u hieronder.