Taalondersteunende examentraining voor alle vakken

Didactische nascholing

17nov2017

Cursus

In deze Mastercourse voor docenten van de bèta- en zaakvakken leert u examenkandidaten trainen op taal, zodat de kans op het succesvol afronden van hun examen toeneemt.

De Centraal Schriftelijke Examens zijn in de laatste decennia steeds taliger geworden. Leerlingen die de stof goed beheersen scoren soms toch laag, doordat ze de vragen niet goed kunnen interpreteren of doordat ze de inleidende teksten niet efficiënt kunnen lezen. Ook bij de formulering van antwoorden op open vragen gaat het vaak mis door onvoldoende taalbeheersing en niet door een gebrek aan kennis.

In deze studiedag, die vooral is bedoeld voor docenten van de zaakvakken, leert u examenkandidaten trainen op taal, zodat de kans op het succes afronden van hun examen toeneemt. De studiedag wordt gegeven door het Instituut voor Nederlands Taalonderwijs en Taaladvies (INTT).

Deze studiedag is gevalideerd door Register Leraar. Na afloop ontvangt u een certificaat met 5 Register Uren (RU)

Doelgroep

Docenten zaakvakken, exacte vakken en talen

Datum en tijd

Vrijdag 17 november 2017, 10.00-17.00 uur

Prijs

195 euro (inclusief koffie/thee en lunch)

Docenten

prof. dr. Folkert Kuiken
drs. Joke Olie

Locatie

Nog niet bekend

Inschrijven

Om u in te schrijven voor deze Mastercourse maakt u een account aan bij de Illustere School. Als u al een account hebt, kunt u dat gebruiken. Voor beide opties klikt u hieronder.

Gepubliceerd door  Illustere School