Academische BoekenClub najaar 2017

12okt2017

Bij de Academische BoekenClubs (ABC) van de Illustere School en de Amsterdamse Academische Club staat, net als bij de keukentafelboekenclubs, één boek centraal: het favoriete boek van een geesteswetenschapper is het uitgangspunt.

Programma najaar 2017

• Donderdag 12 oktober: dr. Jonathan Gill (American Studies) over The Essential Rumi door Jalal al-Din Rumi (bijeenkomst in het Engels)
  • Donderdag 16 november: dr. Jaap Kooijman (Mediastudies) over Less than Zero door Bret Easton Ellis
  • Donderdag 14 december: prof. dr. Saskia de Bodt (Illustratie) over Het ernstige spel door Hjalmar Söderberg

Clubschotel

Aansluitend kan gebruik gemaakt worden van de clubschotel à € 15,- (leden AAC ontvangen 15% korting). Gebruikmaking van de clubschotel graag van tevoren melden via aac@uva.nl.

• Data: 12 oktober, 16 november, 14 december 2017
  • Tijd: 17.30 - 19.00 uur
  • Locatie: Amsterdamse Academische Club
  • Prijs: gratis

Amsterdamse Academische Club

• Amsterdamse Academische Club (AAC)

Oudezijds Achterburgwal 235 | 1012 DL Amsterdam

Ga naar detailpagina

De aanmelding start binnenkort en gaat via de website van de Academische Club.