Jan van Eyck: schilder van de Herfsttij

Open UvA-College

06feb2019 20mrt2019

Reeks van zes hoorcolleges en een afsluitend symposium. De colleges vinden plaats op woensdagen van 14.00-16.00 uur in de Aula (Oude Lutherse Kerk) aan het Singel. Start 6 februari 2019. Docenten: Arjan de Koomen, Machtelt Brüggen Israëls en Hugo van der Velden.

Nadere omschrijving van deze collegereeks volgt binnenkort. U kunt zich al aanmelden via de link onderaan deze pagina.

• Data: 6, 13, 20 en 27 februari, 6 en 13 maart 2019
  • Tijd: woensdagen 14.00 - 16.00 uur
  • Symposium: 20 maart 2019, 10.00 - 16.00 uur
  • Locatie: Lutherse kerk, Aula, Singel
  • Cursusprijs: 185 / 167 euro (kortingsprijs voor AUV-leden)

Onderwijsvorm Hoorcolleges, gevolgd door een afsluitend symposium
Uiterste aanmelddatum 27 januari 2019 (op basis van beschikbaarheid)

CANVAS

Canvas is de (nieuwe) digitale leeromgeving van de Universiteit van Amsterdam en wordt gebruikt door alle docenten en (reguliere) studenten van de UvA. Toehoorders mogen ook gebruik maken van Canvas. Voor meer informatie klikt u op de link Veelgestelde vragen over Canvas.