Aanmelden & betalen

Bijeneter

Bijeneter

Aanmelden voor een cursus uit het Publieksprogramma

In twee stappen meldt u zich aan voor een cursus uit het Publieksprogramma. Na aanmelding is uw plaats gegarandeerd.

1. Account aanmaken

Om u aan te melden, maakt u eerst een account aan bij de Illustere School. Dit hoeft u maar één keer te doen, ongeacht het aantal collegereeksen dat u gaat volgen. Eenmaal ingelogd op uw account kunt u desgewenst wijzigingen aanbrengen, zoals uw adres wijzigen of een annulering doorgeven.

2. Aanmelden voor een collegereeks

U bent ingelogd op uw account. Klik linksboven op Inschrijven. Kies eerst het juiste cursustype en meldt u dan aan voor de gewenste collegereeks.

Aanmelden als UvA-medewerker

Bent u een medewerker van de UvA? Dan kunt u gratis deelnemen aan de Open UvA-colleges.

Aanmelden voor bijeenkomsten in SPUI25

Sommige bijeenkomsten uit het Publieksprogramma vinden plaats in Academisch-cultureel podium SPUI25. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan vanaf een maand voor aanvang van de desbetreffende bijeenkomst via hun eigen website. Zoek de betreffende lezing op de site, klik op de link aanmelden en vul het inschrijfformulier in. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Als u vragen hebt over uw aanmelding bij SPUI25, neem dan contact op met SPUI25.

Na aanmelding

Na aanmelding voor een cursus uit het Publieksprogramma via de registratiewebsite van de Illustere School, ontvangt u per e-mail een inschrijfbevestiging. Uw plaats is hiermee gegarandeerd. Betaling geschiedt via het afgeven van een eenmalige automatische incasso.

Gepubliceerd door  Illustere School

11 mei 2017