Vacature: Ambtelijk secretaris FSR FGw

9 juni 2017

De Facultaire Studentenraad van de Faculteit der Geesteswetenschappen (FSR FGw) is per 1 september 2017 op zoek naar een Ambtelijk secretaris voor ondersteunende werkzaamheden voor het aankomende raadsjaar.

De FSR FGw  behartigt de belangen van de studenten aan de faculteit en oefent instemmings- en adviesrecht uit over bijvoorbeeld de Onderwijs- en Examenregeling, het instellen of afschaffen van opleidingen en het honoursprogramma.

Werkzaamheden / Projectomschrijving

• Inroosteren en notuleren van vergaderingen voor 12 of meer personen
  • Bijhouden van het archief van de raad wat betreft notulen en post
  • Dagelijks bijhouden en beantwoorden van alle binnenkomende mail
  • Organiseren van de ICT-faciliteiten van de raad (accounts regelen, computers op orde houden)

• Een student aan de Universiteit van Amsterdam
  • Een uitstekende kennis van de Nederlandse taal
  • Vermogen om zelfstandig en accuraat te werken
  • Flexibel inzetbaar
  • Goed bereikbaar
  • Vermogen om structuur en overzicht aan te brengen in de werkzaamheden van 12 raadsleden
  • Affiniteit met geesteswetenschappen en de studentenmedezeggenschap is een pre
  • Ervaring met secretariële taken is een pre

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u per mail contact opnemen met de FSR FGw via fsr-fgw@uva.nl.

Aanstelling

Aanstelling geschiedt in tijdelijke dienst voor een jaar per 1 september 2017 voor 16 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 1837 en maximaal € 2141 bruto per maand bij volledige werktijd (corresponderend met de salarisschaal voor student-assistenten), afhankelijk van het studiejaar van de student.

Relevant functieprofiel (UFO): Student-assistent

Sollicitatie

Sollicitatiebrieven, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot en met 21 juni per mail gestuurd worden naar fsr-fgw@uva.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 26 juni.

Sollicitaties die na genoemde datum binnen komen, worden niet meer in behandeling genomen.

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen