Afscheid Klara Broekhuijsen-Kruijer

7 november 2017

Op 1 december zal Klara afscheid nemen als docent Kunstgeschiedenis van de Middeleeuwen aan de Universiteit van Amsterdam. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, is een symposium georganiseerd, gevolgd door een borrel.

Op vrijdag 1 december 2017 zal dr. Klara Broekhuijsen afscheid nemen als universitair docent Kunstgeschiedenis van de Middeleeuwen aan de Universiteit van Amsterdam.
Ter gelegenheid van dit afscheid zullen de volgende oud-studenten en collega’s van Klara een lezing houden over diverse aspecten van het middeleeuwse geïllumineerde boek:

dr. Anne Margreet As-Vijvers
prof. dr. Jos Biemans
dr. Miranda Bloem
prof. dr. Hugo van der Velden
dr. Wendelien van Welie

U bent van harte welkom vanaf 13:00 uur in het Universiteitstheater, Nieuwe Doelenstraat 16 te  Amsterdam. Vanaf 13:30 uur zal het programma beginnen, waarna rond 16:00 uur een borrel volgt in de ontmoetingsruimte van het Kunsthistorisch Instituut in BG2, Turfdraagsterpad 15-17 te
Amsterdam.

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen