Doe mee met de Nationale Studenten Enquête

31 januari 2018

De Nationale Studenten Enquête 2018 (NSE) is deze maand weer van start gegaan. Dit is hét landelijke onderzoek waarin studenten hun mening geven over hun studie. Vanaf 15 januari ontvang je van Stichting Studiekeuze 123 per e-mail een uitnodiging. Doe mee, want jouw mening telt!

De NSE is een landelijk onderzoek waarin jaarlijks tienduizenden studenten hun mening geven over hun studie. De resultaten van de enquête maken duidelijk welke zaken de UvA kan verbeteren. Daarnaast worden de resultaten van de enquête gebruikt voor voorlichting aan aankomende studenten en landelijke rankings.

Vanaf 15 januari ontvang je per e-mail een uitnodiging van Stichting Studiekeuze 123 om mee te doen aan de NSE. Invullen van de enquête is mogelijk tot en met 12 maart. Onder de deelnemers wordt een Reischeque van KILROY t.w.v. € 2.000,- en 500 Ticketmaster eGift Cards t.w.v. €20,-verloot. De Faculteit der Geesteswetenschappen hoopt dat ook dit jaar weer veel studenten de NSE invullen. Hoe meer studenten meedoen, hoe vollediger het beeld van de waardering van studenten over de Faculteit der Geesteswetenschappen en hoe duidelijker het is op welke manier de UvA de tevredenheid van studenten kan vergroten.

Over de NSE

De NSE valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123. Deze stichting is een initiatief van de studentenorganisaties ISO en LSVb en de onderwijskoepels HBO-raad, VSNU en NRTO. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau Intomart GfK.

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen