Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl
Canvas

Canvas

Canvas is per 1 september 2018 de nieuwe digitale leeromgeving van de UvA waarmee het onderwijs wordt ondersteund. U vindt hier alle onderwijsmaterialen, artikelen, opdrachten en berichten van de door u gevolgde Open UvA-Colleges. Ook kunnen cursisten en docenten in Canvas gemakkelijk met elkaar communiceren in een vakspecifieke context.

Inloggen Canvas

Toegang tot Canvas en andere UvA-diensten

Toehoorders (cursisten die een Open UvA-College volgen) hebben toegang tot de gebouwen en diensten van de UvA omdat het onderwijs aan de UvA steeds meer digitale hulpmiddelen kent en readers soms alleen nog digitaal beschikbaar zijn. De toegang tot alle diensten van de UvA geldt alleen tijdens de collegereeksen. Daarna wordt u volautomatisch weer afgemeld. Als u weer een nieuw Open UvA-College gaat volgen, krijgt u zodra deze begint weer toegang tot de diensten (waaronder Canvas) van de UvA.

Inloggen en toegang tot uw Open UvA-College

Na aanmelding en betaling ontvangt u ongeveer een week voor aanvang van het Open UvA-College per mail uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u uw account activeren en inloggen op Canvas. U krijgt in Canvas automatisch toegang tot het vak waarvoor u zich hebt aangemeld.

Hulp nodig bij Canvas?

  1. Kijk bij de rubriek veelgestelde vragen over Canvas.
  2. Bekijk in 'Canvas voor UvA studenten' de video en tips of raadpleeg de 'Canvas guides' via de help-functie in het Canvas menu.