Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl
Nascholing

Mastercourses

Eendaagse vakinhoudelijke cursussen voor docenten in het voortgezet onderwijs.

Fotograaf: Bob Bronshof

Inspiratie en de laatste ontwikkelingen

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in uw vakgebied volgt u een Mastercourse bij de UvA. Dit zijn eendaagse studiedagen die speciaal zijn ontwikkeld voor docenten in het voortgezet onderwijs. Samen met collega's zit u weer in de collegebanken van de Faculteit der Geesteswetenschappen, waar u wetenschappers en studenten ontmoet die met u de laatste ontwikkelingen, nieuwste literatuur, onderzoek en interpretaties op het gebied van taal, geschiedenis, levensbeschouwing, filosofie en kunst en cultuur doornemen. 

Een cursusdag uitgelicht

Een Mastercourse begint meestal rond 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De meeste Mastercourses zijn gericht op verdieping van de vakkennis, maar er staan ook studiedagen met het karakter van een workshop op het programma. Bij sommige Mastercourses mag u een aantal leerlingen meenemen. Een aantal Mastercourses sluit aan bij een onderwerp van het Centraal Examen van een vak.

Register leraar

Alle studiedagen zijn gevalideerd door Register Leraar. Op het certificaat dat u aan het einde van de dag wordt uitgereikt, staat het registratienummer vermeld dat u kunt gebruiken om de studiedag bij te schrijven in het register.

Register Leraar