Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Mastercourses

Eendaagse vakinhoudelijke cursussen voor docenten in het voortgezet onderwijs.

Inspiratie en de laatste ontwikkelingen

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in uw vakgebied volgt u een Mastercourse bij de UvA. Dit zijn eendaagse studiedagen die speciaal zijn ontwikkeld voor docenten in het voortgezet onderwijs. Samen met collega's zit u weer in de collegebanken van de Faculteit der Geesteswetenschappen, waar u wetenschappers en studenten ontmoet die met u de laatste ontwikkelingen, nieuwste literatuur, onderzoek en interpretaties op het gebied van taal, geschiedenis, levensbeschouwing, filosofie en kunst en cultuur doornemen. 

Een cursusdag uitgelicht

Een Mastercourse begint meestal rond 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De meeste Mastercourses zijn gericht op verdieping van de vakkennis, maar er staan ook studiedagen met het karakter van een workshop op het programma. Bij sommige Mastercourses mag u een aantal leerlingen meenemen. Een aantal Mastercourses sluit aan bij een onderwerp van het Centraal Examen van een vak.

Kosten

Deelname aan een Mastercourse bedraagt over het algemeen € 195 per persoon. Deze prijs is inclusief koffie, thee, lunch, cursusmateriaal en certificaat. Sommige studiedagen zijn anders geprijsd. U vindt de prijs in de individuele cursusbeschrijvingen.

Algemene voorwaarden

  • Bij onvoldoende belangstelling behoudt de Illustere School zich het recht voor de cursus niet te laten doorgaan. Vanzelfsprekend wordt in dat geval het reeds betaalde cursusgeld volledig gerestitueerd.
  • Restitutie van het cursusgeld is alleen mogelijk indien een schriftelijk (d.w.z. per e-mail) verzoek daartoe uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus is ontvangen door de Illustere School. Van elke restitutie zal 35 euro administratiekosten worden afgetrokken.