Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Veelgestelde vragen over aanmelden en betalen

 • Hoe meld ik me aan voor een Open UvA-college?

  Open het Open UvA-college waarvoor u zich wilt aanmelden. Klik op de knop "Direct aanmelden en betalen". Na het invullen van het formulier dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden Open UvA-Colleges. Download de voorwaarden en lees deze zorgvuldig door. Verzend het formulier en kies een van de betalingsmogelijkheden (iDEAL, Paypal of creditcard). Na het afronden van de betaling is uw aanmelding pas definitief en ontvangt u een bevestiging op uw e-mailadres. 

 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Het cursusgeld voor de Open UvA-colleges van de Illustere School betaalt u veilig via Ideal, Paypal of creditcard. Uw inschrijving is pas definitief na betaling. U kunt geen geld overmaken naar de Illustere School of per factuur betalen.

 • Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld?

  Na aanmelding ontvangt u direct per e-mail een bevestiging. Uw plaats is hiermee gegarandeerd. Let op: soms komt de bevestiging in uw spammap of junkmail terecht.

 • Hoe meld ik me aan voor een bijeenkomst in SPUI25?

  Sommige bijeenkomsten uit het Publieksprogramma vinden plaats in Academisch-cultureel podium SPUI25. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan vanaf een maand voor aanvang van de desbetreffende bijeenkomst via de website van SPUI25. Zoek de betreffende lezing op de site onder programma, klik op de link aanmelden en vul het inschrijfformulier in. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn dan verzoeken wij u vriendelijk uw annulering door te geven aan SPUI25. Als u vragen hebt over uw aanmelding bij SPUI25, neemt u contact op met SPUI25.

 • Hoe meld ik me aan voor de Academische BoekenClub?

  De Academische BoekenClub (ABC) is een samenwerking van de Amsterdamse Academische Club (AAC) en de Illustere School. Aanmelden voor één van de ABC's kan via de website van de Academische Club. Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn dan verzoeken wij u vriendelijk uw annulering door te geven aan de AAC. Als u vragen hebt over uw aanmelding bij de AAC, neemt u contact op met de AAC.

 • Hoe gaat de UvA om met privacy en de AVG?

  De UvA neemt privacy en de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus. De UvA gaat zorgvuldig om met gegevens van medewerkers, studenten, deelnemers aan onderzoek en andere bij de UvA betrokken personen.

  Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het Privacy Statement van de UvA.